STENSKOTT

Ett stenskott som inte lagas omgående blir lätt till en spricka som inte alltid kan lagas utan att byta hela rutan.
Att laga ett stenskott tar ca 30 minuter och vi kan oftast hjälpa dig på en gång. I de fall vi inte har tid omgående, så får du givetvis ett stenskottsplåster att skydda skadan med fram till din inbokade tid för lagning.
Att laga ett stenskott kostar från 0:-
Bilen måste vara minst halvförsäkrad och stenskottet/sprickan får maximalt uppgå till 30mm - ett mått som varierar mellan de olika försäkringsbolagen.
Vi har f.n. avtal med samtliga försäkringsbolag med undantag för Folksam och bolag anslutna till Folksam-koncernen.

Osäker på om ditt stenskott går att laga? Eller nyfiken på exakt hur det går till?
Kom in till oss, så hjälper vi dig!

RUTBYTE

Ibland är en ruta såpass skadad att den behöver bytas ut.
Vi har flera års erfarenhet av att arbeta med bilglas och samtliga rutor vi beställer är godkända enligt Transportstyrelsens standarder och levereras av certifierade OEM-leverantörer.
Så du kan känna dig säker på att din nya ruta är av högsta kvalitet. Vi lämnar dessutom garanti på utfört arbete - oavsett om bilen byter ägare.
När du bokar tid för att byta ruta blir du av med bilen i ungefär en halv arbetsdag. Själva arbetet går sedan till som så att din skadade ruta lyfts ur, primer och speciallim appliceras innan den nya rutan monteras och sedan låter vi limmet torka i 120 minuter.
Rekommendationerna gällande torktid är annars 60 minuter, men då är limmet endast godkänt i krocktester på 50km/h. Så för att du ska vara helt säker rekommenderar vi den dubbla torktiden.

Kostnaden för byte av vindruta beror på villkoren i din försäkring. Bilen måste dock vara minst halvförsäkrad och självrisken är då din kostnad för arbetet.

 

SOLFILM

Funderingar kring solfilm på bilen?
Vi använder oss enbart av kvalitetsfilm med 7 års garanti.
För prisförslag, vänligen kontakta oss på tel: 073 024 08 27
alternativt via mail: info@mkrekond.se

LYKTFÖRBÄTTRING

Lyktförbättring utför vi med det patenterade systemet EZY-RESTORE. Detta är en av de mest avancerade, och samtidigt enklaste, metoderna för att förbättra och skydda dina strålkastare.
Strålkastarglansen är kanske inte något vi tänker på till vardags, men slitna lyktglas påverkar såväl styrka som skärpa och kan bidra till en trafikfarlig ljusbild.

Kontakta oss för mer information.

Pris för 2 lyktor: från 695:-